Sabiedrības ēdināšana

 Sabiedrības ēdināšana
Sabiedriska ēdināšana nodarbojas ar sabiedrības ēdināšanu. Tiek atvērtas daudzas ātrās ēdināšanas vietas, kuras noteikti piedāvās arī take away.
Vienmēr visos laikos vairumam cilvēku nepiemīt liela vēlēšanās un spēja pēc kvalitātes. Galvenais ir lēti( vēlams par velti) kaut ko vienkāršu un saprotamu apēst. Kas var būt vienkāršāks un saprotamāks par sviestmaizi? Ja ir plīts, var uzkarsēt eļļā kartupeļus. Un protams-kečups!
Ir gudrāka ļaužu daļa, kura neliek vēderā visu kas pagadās. Tie ir cilvēki, kuri domā. Tādu vienmēr ir mazākums. Jo domāt ir grūti. Ir grūti filmas radīt. Ir viegli tas skatīties ar popkornu rokās un kolu pie sāniem. Šiem nedomājošajiem tiek iebarots cukurs. Cukurs ir ļoti patīkams , bet diemžel rada daudz, daudz problēmu...
Uzņemot ārzemju viesus biju patīkami parsteigts, ka domājošo ļauzu restorāni tāpat ir loti pieprasīti. Ikdienā sieva, es un bērni gatavojam paši, bet ir patīkami pa reizei nobaudīt profesionālu meistaru gatavoto. Tas parāda, ka vienmēr ir cilvēki, kuri domā.
Tā ir liela bauda-gatavot. Liela bauda ir pagatavot ko oriģinālu, nevis tādēļ, lai būtu interesanti, bet tādēļ, ka recepte tapusi pieredzes rezultātā un veido prātu iepriecinošu un reizē veselīgu kombināciju. Liels prieks ir redzēt,ka kādam tas garšo un cilvēks atklāj priekš sevis kādu paliekošu vērtību.
Jūs taču neprasāt lētā ieskrietuvē-iedosiet man frī kartupeļu recepti? Taču laba meistara receptes gan gribētos pamēģināt. Tās iedvesmo ! Gribas, ja esat radošs. Ja ne, tad variet pasūtīt internetā picu. Piegāde par velti!

Pārdomas, protams, nav par ēšanu. Tas viss ir par astroloģiju. Ar ko mēs, Latvijas un pasaules astrologi, barojam sabiedrību? Katrai publikai ir savi barotāji, vai ne?

Andris Račs
11.05.2017.



Atpakaļ

© Andris Račs 2010, materiālus drīkst pārpublicēt tikai ar atļauju,
ar norādi uz avotu: www.astrologos.lv